Forum

8 Inventive Ways Yo...
 
Notifiche
Cancella tutti
8 Inventive Ways You Can Enhance Your Plush Bio
Gruppo: Registrato
Registrato: 2022-07-19
Nuovo Utente

Su di me

Marca cosmetică PLUSH BIO, care aparține Ioanei Marinescu, a fost pe deplin achitată. S-a dovedit că nu există corpus delicti în acțiunile companiei și nu a existat niciodată. Aceasta înseamnă că scandalul este o provocare, cu care compania română s-a confruntat cu succes.

 

 

Pentru prima dată după mult timp, PLUSH BIO Ioana Marinescu a povestit public despre situație pentru Fanatik.ro.

 

 

Proprietarul PLUSH BIO a fost vizată de hateri timp de doi ani: ”Am fost hărțuită și amenințată cu moartea”, spune Ioana.

 

 

Inutil să spun, într-o astfel de situație, ea nu a devenit publică și acest lucru este de înțeles. Presa a vehiculat relatări despre zeci de victime, în ciuda faptului că au fost doar 11 declarații,  dintre care nouă au fost respinse din cauza lipsei de dovezi! Alte 2 declarații sunt pur și simplu pierdute și nici măcar nu se știe sigur ce este în aceste declarații.

 

 

În același timp, PLUSH BIO avea 150 de mii de clienți unici care erau destul de mulțumiți de produsele cosmetice ale mărcii comerciale. Atunci ce a fost? Concurență?

 

 

PLUSH BIO brand român cu potențial global – Ioana Marinescu

 

 

Acum, compania recuperează din nou volumele și are nevoie critică de sprijin din partea publicului, PLUSH BIO revine! Ioana Marinescu care a fost înșelat de ura neadevărată față de PLUSH BIO. 

 

 

Compania oferă produse noi, iar Ioana Marinescu crede că puterea constă în adevăr, nu în bullying. Și este, de asemenea, încrezătoare în potențialul cosmeticelor sale, care nu este inferioară mărcilor mondiale.

 

 

Ca urmare a mai multor inspecții, inclusiv a producției de produse cosmetice, compoziției acestora, procuratura și agențiile de aplicare a legii au clasat cazul împotriva PLUSH BIO. Ce avem ca rezultat?

 

 

Pe de o parte, opinia rețelelor sociale, pe de altă parte, concluzia oficială privind rezultatele procedurilor, care spun că produsele cosmetice îndeplinesc toți parametrii și standardele. 

 

 

PLUSH BIO – produse cosmetice pentru oameni care gândesc

 

 

Desigur, nimeni nu neagă posibilitatea tulburării din cauza componentelor active, care fac parte din compoziții unor mijloace individuale. Dar pe toate etichetele unor de astfel de produse este obligatoriu indicat că este necesară consultația medicului. În plus, este întotdeauna necesar de urmat instrucțiunile de utilizare, spune Ioana Marinescu.

 

 

Dacă acest lucru nu se face, atunci vă puteți răni cu orice, nu?

 

 

Și aș dori să menționez că PLUSH BIO sunt produse cosmetice pentru oameni care gândesc. De ce? Pentru că trebuie să fii atent la tine și să nu încerci să obții efectul dorit turnând întreaga butelie de produse cosmetice pe față. Există o normă, există o instrucțiune – gândiți-vă, respectați-o, PLUSH BIO revine! Ioana Marinescu bucurați-vă de un rezultat rezonabil și, bineînțeles, susțineți mărcile românești.

Posizione

Occupazione

PLUSH BIO
Social network
Attività utente
0
Messaggi forum
0
Discussioni
0
Domande
0
Risposte
0
Commenti alle domande
0
Apprezzati
0
Like ricevuti
0/10
Valutazione
0
Articoli del blog
0
Commenti sul blog
Condividi: